Hirdetés

Marvel's Avengers - benne lesz a multiverzum is?

|

Előfordulhat, hogy a Square Enix játékának egyik főszereplője nem ugyanabból a világból származik majd, mint a többiek.

Hirdetés

Az idei E3-on végre láthattuk a Square Enix régóta készülő szuperhősös játékát, a Marvel's Avengerst. A közzétett trailer alapján úgy tűnik, komoly bajban lesznek a Bosszúállók, és az is lehet, hogy egy alternatív univerzumból fog érkezni a segítség.

Hirdetés

A Marvel-rajongók számára nem ismeretlen a multiverzum fogalma, hiszen a képregényekben több, egymással párhuzamos valóság létezik, így pedig a jól ismert szuperhősöknek is több változatuk van. Ráadásul most úgy tűnik, hogy a füzetek után a Square Enix játékában is szerepelni fog ez a koncepció.

Az E3-as trailerből ugyanis kiderült, hogy Amerika Kapitány meghalt, és később egy emlékművet is építettek a tiszteletére. A készítők szándékosan mutatták meg ezt nekünk, ugyanis a Crystal Dynamics vezető kreatív rendezője, Shaun Escayg az IGN.comnak elárulta, hogy fontos része lesz a játék történetének, hogyan kezelik ezt a helyzetet az életben maradt hősök. Viszont a helyzet az, hogy Amerika Kapitány játszható karakter lesz a játékban, így nagy valószínűséggel lesz majd valami turpisság ebben az egész dologban.

A képregényekben gyakran visszatérnek a halálból a karakterek, szóval nem kizárt, hogy valami hasonló történik majd a Marvel's Avengersben is. Escayg szóba hozta még a multiverzumot is, amikor a külföldi kollégákkal beszélgetett, és ígérete szerint mindent megértünk majd, ha belevetjük magunkat a kalandba. Ebből akár arra is lehet következtetni, hogy a játék Amerika Kapitánya nem abból a valóságból származik, mint a társai, és így akár az is lehet, hogy komoly szerep jut a párhuzamos világoknak a Square Enix alkotásában.

Ti örülnétek, ha a fejlesztők felhasználnák a multiverzum koncepcióját is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)