Hirdetés

Marvel's Avengers - offline is jól szórakozhatunk vele

|

A Crystal Dynamics feje jó híreket hozott azoknak, akik nem szeretnek online lenni játék közben.

Hirdetés

Az E3-as bejelentés óta elég sok minden kiderült már a Marvel's Avengersről, amiben pajtásainkkal együtt bújhatunk jól ismert Marvel-hősök bőrébe, hogy aztán rendet tegyünk a világban. A játék alapvetően a live service modellt használja majd, de most kiderült, hogy internetkapcsolat nélkül sem fogunk unatkozni benne.

Hirdetés

Scott Amos, a Crystal Dynamics vezetője a GamesIndustry-nak adott interjút a készülő szuperhősös játékról. Több fontos apróság is elhangzott a beszélgetés során, de Amos egyik legérdekesebb kijelentése mindenképp az volt, amikor kijelentette, hogy offline is élvezhetjük a Marvel's Avengers kalandjait.

"Azt szeretnénk, hogy az ember csak megvegye a lemezt és soha ne kelljen online lennie. Nem is kell. Így is teljes élményben lehet részed és jól szórakozhatsz.

- mondta Amos.

A csapat vezetője azért még hozzátette, hogy a később érkező új cuccokhoz és hősökhöz viszont már szükséges az internetkapcsolat, szóval ha egyszer ráununk az alapjáték tartalmaira, valószínűleg kénytelenek leszünk elhagyni az offline módot.

Titeket zavar, ha egy játékhoz kell internetkapcsolat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)