Hirdetés

Marvel's Avengers - a gameplay bemutatót csak a Comic-Con látogatók láthatják majd

|

Az első publikus játékmenet demó nem annyira publikus, mint amennyire mi azt szeretnénk.

Hirdetés

A Square Enix is ott lesz a jövő heti San Diego Comic-Conon, és tartanak is egy panelt a Marvel's Avengersről a H csarnokban. A beszélgetésen ott lesz a kreatív rendező, Shaun Escayg és a játék szereplőgárdája, de ez mind mindegy nekünk, mert mi nem fogjuk látni a műsort.

Hirdetés

A panel és az azt követő első "publikus" játékmenet bemutató csak azoknak lesz látható, akik ott lesznek az eseményen. Nyilván ezúttal is lesznek emberek, akik megpróbálják majd lekamerázni és felrakni az egészet a YouTube-ra, de az közel sem lesz ugyanolyan, mintha a rendes anyagot látnánk.

Azért reméljük, hogy a Square nem sokáig várat már minket a bemutatóval, bár a 2020. májusi megjelenési dátumig még sajnos van idejük húzni az agyunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)