Hirdetés

Marvel's Avengers - újabb részletek derültek ki a történetről

|

A Marvel's Avengers eddigi trailereiben főleg az A-nap eseményeit láthattuk, de a Crystal Dynamics feje nemrég arról is mesélt, mire számíthatunk majd a tragédia után.

Hirdetés

Az év vége felé útjára indul az a képregény-sorozat, ami felvezeti a Square Enix-féle Marvel's Avengers történetét, úgyhogy a májusi megjelenéskor már egész sokat tudhatunk majd a Bosszúállók történetének ezen feldolgozásáról, addig viszont elsősorban a trailerekből ismerhetjük meg, mi is történik a játékban. Az eddigi előzetesek jellemzően a tragikusan sikerült A-nap eseményeit taglalták, így nem túl meglepő módon a sztori első lépései a csapat újbóli összehívásáról fognak szólni.

Hirdetés

A történet alakulásáról Scot Amos, a Crystal Dynamics egyik stúdióvezetője mesélt nemrég a Comicbook.com-nak, az interjúban pedig a játszható karakterek bemutatása közben megerősítette, amit Ms. Marvel trailerében láthattunk: a Bosszúállók nincsenek valami jó formában a San Franciscót ért támadás után.

"(...) játszhatsz majd például Bruce Bannerként, aki megkérdőjelezi, hogy a Bosszúállók tényleg hősök-e, vagy csak önjelölt igazságtevők. Magát okolja az A-nap eseményeiért és egy saját maga által választott csapdahelyzetben ragad, amikor is nem tud visszaváltozni Bannerré. Játszhatsz majd Tony Starkkal, aki visszavonult a világ elől. Nincs meg a vagyona, nincsenek meg a játékszerei, vagy a technológiai arzenálja. Régen tudta mindenre a megoldást, de most úgy érzi, nincsenek válaszai"

- mesélt Amos.

A csapat többi tagját is a földről kell majd felkaparni, ami talán mutat majd némi hasonlóságot a Marvel filmes univerzumának az utóbbi években lezajlott történéseivel.

"Ugyan Fekete Özvegy megmentette a civileket a Golden Gate-hídon, úgy érzi, nem volt ott, hogy segítsen, mikor a Kapitánynak a legnagyobb szüksége volt rá. Szóval a bűntudattól terhelve ismét magányos kémnek áll, miközben Thor úgy érzi, cserben hagyta a Bosszúállókat és így nem érdemes rá, hogy Mjolnirt forgassa. Hátrahagyja és egy szerény életet kezd Midgard lakóinak szolgálatában. Végül ott van Amerika Kapitány, aki azt tette, amit mindig is: feláldozta magát a nagyobb jóért. Lezuhant a Helicarrierrel együtt, és bár a hiánya érződni fog végig a történet folyamán, senki nem felejti majd el."

- tért ki a többi karakterre a stúdióvezető.

Arra azért egy kisebb összeget tennénk, hogy a Kapitány meglepetésszerűen visszatér majd a történet egy kritikus pontján, de ha erre nem is kerül sor, Amos elmondása alapján érdekes lesz a Marvel's Avengers sztorija, aminek a központjában a hőscsapat tagjainak viszonya áll majd.

"(....) ez nem csak a világ megmentéséről szó, hanem a Bosszúállók megmentéséről is. Újjá kell építened a csapatot, magukat a hősöket, és ennek a bemutatása teszi egyedivé a történetünket. Ezért is voltunk izgatottak a legutóbbi hősünk bemutatásakor"

- utalt Amos Kamala Khan, azaz Ms. Marvel szerepére, aki ráveszi majd Vasemberéket, hogy ismét együtt hősködjenek.

Nektek hogy tetszik eddig a történet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)