Hirdetés

Új, magyar feliratos traileren a Marvel's Avengers, még többet láthatunk Ms. Marvelből

|

A legfrissebb bemutató Kamala Khan történetére koncentrál, de mutat akciójeleneteket a Kapitánnyal és több karakterrel is. Az előrendelői extrák is bemutatkoztak.

Hirdetés

A Marvel's Avengers egy elég rögös úton döcög felénk. Az E3-as bemutató után még a legkeményebb Marvel rajongók sem voltak elmosva, aztán a Square Enix be is jelentette, hogy csúsztatják a projektet, nem is kicsit. Egészen szeptemberig várnunk kell majd a megjelenésére, de addig is a srácok komolyan csiszolgatják majd a játék minden részét. Ez meg is látszik az új traileren.

Hirdetés

A bemutató címe "Embrace Your Powers" (vállald fel az erőidet), és ezt a szlogent Kamala Khanon, kedvenc tini inhuman karakterünkön keresztül mutatja be. Az új Ms. Marvel komolyan meg fog szenvedni a hirtelen jött erőivel, a Bosszúállóknak pedig segíteniük kell majd abban, hogy a zavarodott diáklányból igazi hősnő válhasson.

Aki akarja, az már előrendelheti a Marvel's Avengerst, ezzel garantálva, hogy három nappal a többiek előtt kezdheti a játékot, illetve így biztosíthatja magának a béta hozzáférést (bármikor is kezdődjön a teszt). A fenti trailer végén láthattok egy exkluzív rucit is, ez is csak az előrendelők jussa.

A Marvel's Avengers megjelenés 2020. szeptember 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)