Hirdetés

Marvel's Avengers - egy új univerzum kezdetét jelenti

|

A Crystal Dynamics Avengers játéka egy teljesen különálló dolog lesz, de idővel kinőhet belőle egy egész Marvel interaktív univerzum.

Hirdetés

Kicsit mindenki meglepődött, amikor az idei E3-on a Crystal Dynamics bemutatta a Marvel's Avengers játékukat. Mint kiderült, nem lesz semmi köze az MCU-hoz, egy teljesen különálló móka lesz. Ettől függetlenül lehetnek folytatásai, és egy egész univerzum kezdetét jelöli majd, amire persze mindenki örömmel mondana igent nálunk is.

Hirdetés

A Crystal Dynamics feje, Scott Amos nyilatkozatában elmondta, hogy ugyan ez teljesen a saját Avengers projektjük, azért merítettek inspirációt sok játékból. A Marvel segítségével figyelték a trendeket és építettek fel valamit, amit a játékosok és képregény rajongók egyformán szerethetnek.

"A lényeg az, hogy ez egy Avengers cím lesz. Felépítjük az Avengers univerzumunkat. A sajátunkat."

Sokan egyébként abban reménykednek, hogy a Marvel's Spider-Man is része ennek az univerzumnak, de ezzel kapcsolatosan egyelőre nem kaptunk megerősítést. Van pár elmélet és apró jel, ami összekötheti a játékokat, de bizonyítéknak egyelőre ez kevés (és a mostani nyilatkozat sem ezt erősíti). Olvassátok el Csirke okfejtését ebben a témában, aztán írjátok le a saját véleményeteket: ti mit reméltek a Marvel videojátékos univerzumától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)