Hirdetés

Marvel's Guardians of the Galaxy - egy hónap múlva jön a harmadik rész

|

Egy csomó Telltale-sorozat folytatásának leleplezése után a Comic-Con alatt kiderült az is, mikor folytatódik a már megkezdett Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

Hirdetés

Három folytatást is leleplezett az idei Comic-Con alkalmával a Telltale Games, de természetesen nem ugranak neki rögtön például a The Wolf Among Us második szezonjának. Előbb a már megkezdett évadaikat fejezik be, így tovább zakatol a Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series is.

Hirdetés

A harmadik epizód címe "More than a Feeling" lesz, ami önmagában is hatalmas ziccer, hogy ismét elsüssék az első filmben hallott "Hooked on a Feeling" című számot. Az új rész augusztus 22-én érkezik, de az új infók sora itt vége szakad, trailert vagy szinopszist nem kaptunk hozzá. Csirke eddigi tesztjei alapján egyébként a Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series nem feltétlenül a stúdió legjobb munkája, de nem okoz különösebb csalódást sem azoknak, akik lelkesednek Star-Lord csapatáért.

Nektek hogy tetszett eddig a Marvel és a Telltale találkozása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)