Hirdetés

Egy játékos hálóvetővel próbál kosárlabdázni a Marvel's Spider-Manben

|

Ez történik, ha valaki már mindent kipörgetett az Insomniac játékából és új kihívásokat keres.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man a 2018-as év egyik legjobb játéka volt, ami nem véletlen, hiszen rengeteg remek mechanika tette elképesztően élvezetessé, ahogy Peter Parkerként lengedeztünk New York utcái fölött. Egy játékos most arra volt kíváncsi, hogy lehetséges-e játékban található kosárlabdapályákon kosarat dobni a barátságos hálószövővel. Mondjuk úgy, nagyon ráért.

Hirdetés

Valószínűleg a legtöbbünk már próbálkozott egy-egy játék határainak feszegetésével, kipróbálva azt, hogy mire alkalmasak azok az eszközök, amiket a fejlesztők a kezünkbe adtak. A Reetae27 nevű YouTube csatorna tulajdonosa a tavalyelőtt megjelent Marvel's Spider-Mannel volt így, amiben minden lehetőség adott egy zsákoláshoz, hiszen labda és kosárpalánk is található a pályán sőt az NPC-k sorra dobálják a kosarakat, tehát elméletileg sikerülhet a trükk. 

A dolog persze közel sem ennyire egyszerű, hiszen a labdákat alapvetően csak harcra lehet használni, viszont megfelelő szögben állva nem elképzelhetetlen, hogy a gyűrűbe juttassuk őket. Hogy tényleg lehetséges-e megvalósítani a mutatványt, azt rengeteg próbálkozással, mentéssel és visszatöltéssel, valamint egy kis fanatikus elszántsággal lehet kideríteni. 

Nektek lenne türelmetek az adott játék fizikáját és mechanikáit ilyen mélységben tesztelgetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)