Hirdetés

Marvel's Spider-Man, Battlefield 2042 és Mass Effect: Andromeda - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Maszkban és pizsamában üldözzük a bűnt, második esélyt adunk egy bukott játéknak, valamint megismerjük egy távoli galaxis titkait.

Hirdetés

Nyár van. Ezt nem csak a meteorológusok állítják, hanem mi is érezzük, az égre felragasztott tűzgolyó napról napra jobban perzsel. De ha nem tennénk ki a lábunkat a lakásból, akkor is tudnánk, hogy itt az évszakváltás, hiszen egymást érik a játékbejelentések, és már most olyan hosszú a figyelmünket felkeltő alkotások listája, hogy fogalmunk sincs, mikor fogunk mindegyikkel játszani.

HP - Kicsit próbálgatom a hétvégén a szerkesztőségi PS VR2-t, ha más nem is, az éppen most debütáló Beat Saber egészen biztosan kellemes időtöltésnek ígérkezik. Azt még mindig nem tudom megbocsátani, hogy nincs visszafelé kompatibilitás, szóval nagyon nehéz lesz meggyőzni arról, hogy akarjak venni egyet, sajnos abban sem vagyok biztos, hogy a szoftveres támogatottság sokáig erős marad, az eddig visszafogott értékesítési adatokat nézve.

Paca - A szerdai PlayStation Showcase három dolgot is eszembe juttatott. Az egyik, hogy sehol nem tartok még a Resident Evil 4-gyel, a másik, hogy az Alan Wake Remastered is csak telepítve várja a megjelenése óta, hogy nekiessek végre, a harmadik pedig, hogy fantasztikus játék volt a Marvel's Spider-Man. Mivel komfortgamer vagyok, nyilván az utolsót fogom előhúzni.

Hirdetés

Csirke - A Lord of the Rings: Gollum után most inkább kimegyek kicsit a szabadba, hallgatom a csicsergő madarakat, sétálok egy jót a parton, strandolok a gyerekekkel, és megpróbálok minden, a játékhoz kapcsolódó emléket törölni az agyamból. 

Szada - Egyelőre nem ereszt a Miasma Chronicles hangulata, bóklászok még kicsit a világban, megcsinálom a maradék mellékküldetéseket és begyűjtöm a kimaradt trófeákat, aztán nekiesek a következő újdonságnak, a Planet of Lanának, amely az előzetesek alapján pont olyan atmoszférikus és érzelmes, ahogy szeretem, szóval nagy szerelem lehet belőle. Meglátjuk. 

Hunter - Továbbra sem árulhatom el, hogy mivel töltöm a hétvégémet, szóval most mondjuk azt, hogy a Putt-Putt Joins the Parade-ben tanulom a különböző karaktereket.

Dawe - Várhatóan valódi nyári idő lesz a hétvégén, így most nálunk pihenni fognak a konzolok, telefonok és hasonló kütyük, ehelyett valósidejű 3D-ben játszom majd Firewatchot - bár remélem erdőtűz nem lesz - utána meg egy kis frizbizéssel folytatódik az aktív pihenés. Na jó, lehet, hogy kéznél lesz egy drón is, hogy legalább valami kontrollerre hasonlító cucc mégis csak jusson a következő három napra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kivi - Korábban nem sokat foglalkoztam a Battlefield 2042-vel, de mostanában láttam pár videót, amik meghozták a kedvem a játékhoz. Emellett építem tovább a csapatomat az MLB The Show 23-ban, amibe megállás nélkül érkeznek a Diamond Dynasty kihívások és a megszerezhető játékosok, így bőven akad tennivaló.

Zs - Másfél hónapon belül szülő leszek, ez a rendkívüli esemény pedig kissé partvonalra szorítja a gaminget. Ha viszont marad időm a gyerekszoba előkészítése mellett, akkor szeretnék megnézni pár részt Schwarzenegger netflixes sorozatából, hátha nem hoz szégyent a nagy öregre. 

Chavalier - Erős bizsergést érzek a Warhammer 40,000: Rogue Trader közelgő bétája miatt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit fejlődött a világ első Warhammer 40,000-es szerepjátéka a januári alfához képest. Addig is folytatom kalandozásomat az Androméda-galaxisban, még számos küldetés vár arra, hogy teljesítsem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)