Hirdetés

Más játékot csinál az Immortals Fenyx Risingból a héten érkező utolsó DLC

|

Az első két csomag csalódáskeltő volt, talán a The Lost Gods majd jobb lesz.

Hirdetés

Nem aratott átütő sikert a Ubisoft tavaly decemberben megjelent játéka, a Gods & Monsters néven bejelentett, de végül Immortals Fenyx Risingként bemutatkozó akció-kaland, viszont mind játékmenetét, mind hangulatát és sztoriját (főleg a dialógusokat) tekintve kimondottan jó lett, úgyhogy ha máshogy nem, egy leárazás során érdemes adni neki egy esélyt. A kiegészítőkkel ugyanakkor érdemes óvatosnak lenni:  mind az A New God, mind a Myths of the Eastern Realm csak az elvárható minimumot hozza, semmi igazán újat vagy érdekeset. 

Az április 22-én megjelenő The Lost Gods azonban hoz egy érdekes csavart.

Hirdetés

Egyrészt lesz egy új főhős, Ash, másrészt átalakul a játékmenet: felülnézetből látjuk az eseményeket, és brawlerszerű harcra számíthatunk. Ash azt a feladatot kapja, hogy utazzon el egy szigetre, és szedje össze az alapjáték elején elmenekült istenségeket, köztük Poszeidónnal és Hádésszal. A The Lost Gods cselekményét felvezető küldetés már elérhető mindenki számára, a Golden Isle északkeleti részén lehet elkezdeni, és exkluzív jutalmakat ad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)