Hirdetés

Másodszorra jelenik meg Xboxra a Sony szériája, sőt ezúttal a Nintendo Switch sem marad ki

|

A San Diego Studio sorozata korábban PlayStation-exkluzív volt, de tavaly minden megváltozott.

Hirdetés

Nem kis megdöbbenést okozott tavaly, mikor kiderült, hogy az MLB The Show 21PlayStation konzolok mellett Xbox One-ra és Xbpx Series X/S-re is megjelenik, sőt azonnal bekerül a Game Pass kínálatába. Nyilván nem önszántából lett ilyen engedékeny a Sony, a Major League Baseball, vagyis Észak-Amerika egyetlen első osztályú profi baseball bajnoksága szerződésben kötelezte erre a kékeket. 

A MLB The Show-játékokat továbbra is a PlayStation Studios alá tartozó San Diego Studio fejleszti, annyi csupán a különbség, hogy a korábban szigorúan PlayStation-exkluzív széria legújabb része 2021-ben már Xbox One és Xbox Series X/S konzolokra is megjelenhetett. Nos, idén sem lesz másként.

Hirdetés

A MLB The Show 22 is már megjelenésének napján bekerül az Xbox Game Pass felhozatalába. A játék PS4 és PS5 mellett megjelenik Xbox konzolokra, és itt még messze nincs vége a történetnek, ugyanis a széria történetében először Nintendo Switchre is ellátogat. 

A fejlesztő San Diego Studio azt is elárulta, hogy a MLB The Show 22 támogatja majd a cross-platform játékot, vagyis elért eredményeinket és mentéseinket simán átvihetjük a PlayStation, Xbox és Switch platformok között amikor csak akarjuk. 

A MLB The Show 22 2022. április 5-én fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)