Hirdetés

Mass Effect 2: Arrival - Magányos kaland lesz

|

A Mass Effect 2: Arrival végigjátszása alatt csak magunkra számíthatunk.

Hirdetés

Pontosabban Shepard parancsnok számíthat csak magára, hiszen a küldetést, amit Hackett admirális, az ötödik flotta parancsnoka ad neki, egyedül kell elvégeznie.



Nem szükséges végigjátszanunk Mass Effect 2-t, mielőtt nekiesnénk az utolsó DLC-nek, ugyanis az Arrival eseményeire még a finálé előtt kerül sor. Egy batariai zsoldosok által elrabolt doktornőt kell majd kiszabadítanunk, aki a közelgő Reaper invázióról rendelkezik életbevágóan fontos értesülésekkel.
Ami a játékmenetet illeti, a DLC-be belekukkantó újságírók szerint a történet első felében inkább a harc dominál, később már komoly döntéseket is kell hoznunk.
A Mass Effect 2: Arrival március 29-től lesz megvásárolható PC, PS3 és X360 platformokra 560 MS/Bioware pontért, vagy 7 dollárért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)