Hirdetés

Mass Effect Trilogy HD - mit szeretnétek bele?

|

A BioWare olyannyira nem zárkózik el a Mass Effect trilógia felújított újrakiadásától, hogy most a rajongók véleményét kéri.

Hirdetés

A Mass Effect sorozat szerepel a személyes listámon, amin olyan játékok vannak, melyeket belátható időn belül végig szeretnék játszani. Részben időhiány az oka annak, hogy csak a második részt sikerült befejeznem, de titkon azért vágyom egy HD kiadásra is.

Ha ti is hasonlóan vagytok ezzel, lehet, hogy érdemes várni még egy kicsit. Aaryn Flynn, a BioWare vezérigazgatója a NeoGAF fórumozóit kérte meg, hogy mondják el, szerintük mi kell egy tökéletes Mass Effect Trilogy Remasterhez. A cégnek persze vannak tervei, alapvetőnek tartják az 1080p-t, 60 fps-t, nagyfelbontású textúrákat, fejlettebb shadereket, és azt, hogy az összes DLC bekerüljön a csomagba (azért ők is érezték, hogy a hiányos Mass Effect Trilogy nem okozott maradéktalan örömöt mindenkinek), illetve azt is szeretnék, hogy zökkenőmentesen, kvázi egy játékként lehessen végigjátszani a trilógiát menüben lépkedés és mentések importálása nélkül. Flynn a karakterszerkesztőt is fejlesztené, a Dragon Age: Inquisitionnél látottat szeretné átvenni. Egy dolog van, amit valószínűleg nem fognak megcsinálni: a Mass Effect 3 harci mechanikáinak átültetését a Mass Effect 1-be.

Jó hír, hogy legalább kacérkodnak az ötlettel. Ha egyszer PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik az eredeti trilógia, ti milyen újításokat látnátok szívesen, mik a vele szemben támasztott elvárásaitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)