Hirdetés

Most már mindhárom eddigi Mass Effect játék játszható Xbox One-on

|

A Mass Effect Xbox 360-as változatát már régóta futtathatják az Xbox One-osok, mától viszont a második és harmadik rész is elérhető a platform visszafelé kompatibilitásának köszönhetően.

Hirdetés

Nem csak új Mass Effect: Andromeda videót hozott az N7 nap, hanem további jó híreket is. 

Az eredeti Mass Effect az egyik első olyan játék volt, aminek az Xbox 360-as változatát Xbox One-on játszhattuk, azonban a második és harmadik rész sokáig nem került fel a támogatott játékok listájára. Ezt korábban a Microsoft azzal indokolta, hogy a többlemezes játékokat a rendszer még nem tudja kezelni, viszont májusban ez változott, sikerült áthidalni a problémát, azóta játszhatunk olyan címekkel is, amik nem fértek fel egy korongra. Nem tudni, hogy azért várt-e eddig a cég a bejelentéssel, hogy egy a Mass Effect rajongók számára egyébként is ünnepnek tartott napon ejtse meg, vagy csak egyszerűen mostanra készült el a kompatiblis változat, de mától mind a Mass Effect 2, mind a Mass Effect 3 indítható Xbox One-on. Akinek megvan akár digitálisan, akár lemezesen, már töltheti vagy telepítheti is. Sajnos digitálisan egyik sem vásárolható meg Magyarországról, reméljük, ez hamar megváltozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)