Hirdetés

Mass Effect 2: Arrival - Befutott a trailer

|

Mozgásban is megtekinthetjük, milyen kaland vár Shepard parancsnokra a Mass Effect 2: Arrival DLC-ben.

Hirdetés

Mára várható a Mass Effect 2: Arrival DLC, amiben kiderül, hogy vészesen közeleg a Reaperek támadása az emberiség ellen, miközben lassan kifutunk az időből.



A PC, Xbox (Xbox LIVE) és PlayStation 3 (PSN) platformok tulajdonosai mindannyian részesülhetnek az utolsó Mass Effect 2 DLC-ből, ha kifizetik érte 560 BioWare/MS pontot, avagy hét dollárnak megfelelő összeget.



Az Arrival egyik kiemelkedő pillanata lehet, amikor Shepard végre személyesen találkozik Hackett admirálissal, az Rendszerek Szövetségének flottaparancsnokával, aki ezúttal is Lance Henriksen (Terminator, Aliens) hangján szól majd hozzánk. A DLC megjelenését előkészítő trailer pedig alátámasztja korábbi értesüléseinket, melyek alapján joggal feltételeztük, hogy Shepard magányos farkasként kell kiszabadítson egy életbevágóan fontos információk birtokában lévő doktornőt zsoldosok fogságából.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)