Hirdetés

Mass Effect 2 és Tekken 6 videoteszt

|

Xbox 360-as Smooth HD csatornánkról ma a Mass Effect 2 és a Tekken 6 van terítéken

Hirdetés

Shepard parancsnok januárban elképesztő erővel robbant be közénk, és igazából a távoli messzeségben sem látunk még senkit, aki megszorongathatná a 2010-es év játéka címért vívott harcban. Rajongásunk nem minden ok nélküli, hiszen januári írott tesztünk mellett most Mass Effect 2 videotesztünk is bizonyítéka annak, hogy a BioWare megint tökéleteset alkotott. Nézzük is!

Akik még hezitálnak a kecskeméti Tekken versenyen való részvételen, talán segíthetnek nekik dűlőre jutni BZ és Flatline kolléga okosságai , melyeket a Tekken 6 videoteszt alkalmával mondottak a kamerába bele. A Tekken 6 egyike jelenünk kevés verekedős játékának, s mivel ritka állat, ezért meg kell becsülni. Videoteszt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)