Hirdetés

Mass Effect 2 - Fejlesztői bemutató és ingame jelenetek

|

További, nem kis mennyiségű infóval örvendeztet meg bennünket a BioWare, méghozzá egy új Mass Effect 2 videó által.

Hirdetés

Címlapon van a GameStar-ban, ezért (s persze másért is) már mindenki tud róla mindent -állítólag. Ám nem is a Mass Effect 2 lenne, ha nem lenne teletömve még „néhány" újítással.


Shepard álhaláláról, majd feltámadásáról már sokat hallottunk, és azt is tudjuk, hogy a játék folyamán hozott döntéseink, valamint az öngyilkos küldetés végrehajtásának mikéntje határozza majd meg, hogy életben maradunk-e, vagy sem a Mass Effect 2 végén. Utóbbi Casey Hudson, projektmenedzser szerint is végleges állapot, tehát ez esetben nem lehet számolni újbóli feltámadással, mivel ezt a poént egyszer már elsütötték.

A bolygók közötti utazgatás is új színezetet kap. Leszállás előtt lehetőségünk lesz annak felszínét és egyéb tulajdonságait részletesen elemezni, hogy semmi ne érjen minket váratlanul. Ettől függetlenül persze biztos, hogy fog. Na, de nézzük is az új Mass Effect 2 fejlesztői kommentárt, és okosodjunk még tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)