Hirdetés

Mass Effect 2 - Új társakat kapunk a folytatásban

|

Nem irányíthatjuk a Mass Effect első részében megismert karaktereket, helyettük vadonatúj szereplőket válogathatunk csapatunkba.

Hirdetés

Érdemes megőrizni a Mass Effect mentéseket, ugyanis a galaktikus szerepjáték folytatásban felhasználhatjuk a karakterprofilokat – hangoztatják a BioWare fejlesztői. Pontosítsunk kijelentésükön: kizárólag Shepard parancsnok esetében számítanak a bemutatkozó epizódból átmentett karaktertulajdonságok.

Dédelgetett harcostársainkat sajnálatos módon nem irányíthatjuk a Mass Effect második részében, hozta nyilvánosságra Casey Hudson projektvezető. Habár a korábban megismert és megszeretett szereplők fontos szerepet játszanak a Mass Effect 2 csavaros történetében, kénytelenek leszünk Garrus, Wrex vagy Liara helyett vadonatúj karakterekkel nekivágnunk öngyilkos küldetésünknek. Az eddigieknél változatosabb kompániát toborozhatunk, valamint olyan idegen civilizációk képviselőit is beszervezhetjük csapatunkba, akiket korábban „töltelékfajként” ismerhettünk.

Casey Hudson megszelőztette a Mass Effect 2 alternatív befejezésének egyikét, melyet spoiler veszély az igazán kíváncsiaknak ajánlunk figyelmébe. A folytatás sötét hangulatához illeszkedően csapatunk összes tagját elveszíthetjük egy kiadós vérfürdőben, amennyiben végigrohanunk a történeten és megalapozatlan döntéseket hozunk. Leginkább Garrus karakterét hiányolom majd, de kíváncsiak vagyunk az olvasók kedvenceire is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)