Hirdetés

Mass Effect 2: Kasumi - Stolen Memory DLC

|

Kasumi, új csapattagunk kalandját a Mass Effect 2 első fizetős DLC-jében követhetjük nyomon, amit borítékolok, jó néhányan nem fognak szeretni, sokan pedig nagyon is.

Hirdetés

Kasumi, új karakterünk egy besurranó tolvaj, remek techképességekkel felvértezve, jó beszólásokkal, vagány személyiséggel; kicsit egy tinédzserre emlékeztetett a jelleme és a viselkedése alapján, a külseje azonban abszolút nőies. Csak egy küldetés kapcsolódik hozzá, ugyanúgy, mint Zaeedhez, aki a legelső „külsős”, alapjátékon kívüli karakterünk volt – ráadásul ez az egyetlen küldetés is elég rövid, emiatt pedig nem fogunk Kasumihoz annyira kötődni, mint más, kipróbált társainkhoz. Maga a karakter önmagában nézve elég érdekes és kidolgozott, viszont a többi társunkkal összehasonlítva inkább a „semmi különös” felé tendál a képzeletbeli mércén.


Itt a szürke, hol a szürke?

 

A Fellegvárban találkozunk vele, rövid beszélgetés után már indulhatunk is arra a bolygóra, ahol meg kell szereznünk Kasumi szerelmének „szürke dobozát”, amelyben az emlékeit és egy, az univerzumot fenyegető veszélyről szóló információit tárolja. A dobozt egy híres bűnöző őrzi, aki elegáns fogadást rendez a bolygóján, mi pedig meghívatjuk magunkat, így a parti által némileg fedetten tudunk ügyködni. Eközben persze senkinek sem tűnik fel, hogy fel-alá rohangálunk csapzottan, vérmocskosan, szinte csak a vörös szőnyeget nem terítik elénk, hogy megszerezzük a dobozt, ráadásul az is némiképp hangsúlytalan szerepű a sztoriban, hogy egyáltalán mi olyan nagy szám a dobozban azon kívül, hogy Kasumi szerelméhez kötődik.

Don't call me baby!
Don't call me baby!

Iggazzy pozőr pillanatok

 

A történet nem kínál túl nagy meglepetéseket, félóra-óra alatt ki lehet végezni, közben megkapjuk a Locust géppisztolyt, egy-két új fejlesztést, legyakunk pár katonát, végül lesz főgonoszunk is. Látszik, hogy a készítők bele akartak ebbe a küldetésbe mindent pakolni, amitől a „főjáték” jó: gyönyörű helyszínek, nagyon menő főhős, érzelmi szál, illetve csipetnyi pozőrség fűszerezésként. Több potenciál is lenne ebben a Kasumi-lányban – a képességei (láthatatlanná válás stb.) alapján többet is ki lehetett volna hozni a sztoriból, viszont tekintetbe véve, hogy mindössze 7 dollárba kerül, ennyiért bőven megérte játszani vele.

Ami tetszett
Ami nem tetszett
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)