Hirdetés

Mass Effect 2 - Nem csak új társak

|

Lassan túlzásba viszi a titokzatoskodást, és a porhintést a BioWare, Mass Effect 2 ügyben.

Hirdetés

Azt hiszem ezentúl csak csukott szemmel irkálom majd a Mass Effect 2 híreket, mert szeretném ha lenne olyan részelete is a játéknak, amit még nem ismerek a sok fejlesztői csacsogásnak, és helyesbítésnek köszönhetően.

Persze örülünk a Mass Effect 2 infóknak, de én óvatosabban bánnék ezzel az új híper-szuper sztorival, mert ha minden apróságot lelőnek mielőtt megjelenik...Szóval a lényeg. A tegnapi hír, miszerint csak Shepard parancsnok lesz az, akit  első részből ismert karakterek közül irányíthatunk, tévesnek bizonyult. Hogy az összes hírportálon megjelent hír vajh a hírezők, vagy a BioWare nyilatkozatai miatt lett rosszul értelmezve, maradjon titok.

A BioWare ma ugyanis újabb fejlesztői kommentet tett közzé, melyből kiderül, hogy igenis lesz lehetőség arra, hogy megkedvelt csapattársainkat újra magunkkal vigyük. "Nem feledkeztünk meg a Mass Effect csapattagokról. Akár túlélték az első részt, akár nem, tisztelettel bánunk majd velük. Azt akarjuk, hogy a cselekedeteiket látva, azt mondják a játékosok: igen, ez a karakter, pont ezt csinálná. Az is elképzelhető, hogy olyan helyzet áll elő, hogy az első részből ismert csapattag, újra csatlakozik Shepard parancsnokhoz. Amennyiben mégsem, akkor is fontos NPC-ként térnek vissza." Sajnos(?) a BioWare nem árulta el, melyik ex-csapattag lesz jó eséllyel újra haver, de szerény véleményem szerint ez nem is akkor gáz. Valami felfedezni való, esetleg meglepetés maradjon már játék közben is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)