Hirdetés

Mass Effect 2 - Shepard újra kezd mindent

|

Akik esetleg abban reménykedtek, hogy az első részben szénné tuningolt Shepard parancsnokot irányíthatnak a második részben, el kell keserítsük.

Hirdetés

Shepard koma tulajdonságai ugyanis nulláról indulnak megint. A BioWare szerint a Mass Effect 2 sztorija majd magyarázatot ad arra, miképpen lett a hősies Shepard parancsnok újfent mazsola, és nem kell félni attól, hogy a szokásos amnézia műsorszámot kapjuk az arcunkba.

A BioWare olyan szinten átvariálta az egész fejlődésrendszert, és a tulajdonságokat, hogy egyszerűen képtelenség lett volna az első részben megszerzett skilleket a Mass Effect 2-be implementálni. Azért a mentett állásainkat ne dobjuk el, hiszen például a beállítottságunk megmarad, nem kell újra összegyűjteni a renegade pontokat. Aztán ugye az is számít, a régi csapatból ki maradt életben, és ki az aki elhullott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)