Hirdetés

Mass Effect 2 - Subject Zero, az emancipált nő

|

Bemutatkozik Shepard kommandójának harmadik tagja, egy nő, aki tökösebb a legtöbb férfinél.

Hirdetés

Hacsak valami közbe nem jön, akkor a 2010. esztendő elején egyszerre debütál PC és Xbox 360 platformokon a Mass Effect 2.



Shepard parancsnok és a Normandy legénysége minden eddiginél veszélyesebb küldetésre indul. Nagy a valószínűsége, hogy senki sem tér vissza élve, ezért a galaxis törvényeinek védelmére felesküdött ügynök hátrahagyva régi társait, új kommandót állít össze. Bűnözők, zsoldosok, gátlástalan gazemberek felelnek meg leginkább, akiket a legkevésbé sem zavar, hogy otthagyhatják a fogukat.



Egyikük nem más, mint a Subject Zero néven futó agyontetovált hölgyemény, akiről egy videót is láthattok. Egy meggyőződéses feminista, aki nem tűri a nemek szerinti megkülönböztetést, úgy harcol, mint egy megveszekedett krogan, s mindig megszerzi magának, amit, vagy akit akar. Mindig ő irányítani, mindig ő akar felül lenni, még akkor is, amikor Shepard parancsnokot berángatja az ágyába. Hmm... jó lesz ez a Mass Effect 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)