Hirdetés

Mass Effect 3 - A dögös vörös a nyerő

|

Véget ért a női Shepard parancsnok külsejére vonatkozó szavazás, amiből a vörös leányzó került ki győztesként.

Hirdetés

A BioWare a múltban nem sok figyelmet szentelt a női Shepard parancsnoknak, inkább a militáns külsejű férfi hőst szerepeltette a plakátokon, a képeken, a videókon és a játék dobozán is. A Mass Effect 3 megjelenésével változik a helyzet. A gyűjtői kiadás borítóján a leányzó fog szerepelni.



Hetekig az volt a kérdés, hogy melyik, a szőke, a barna, a fekete, vagy a vörös, továbbá milyen frizurája legyen. A BioWare végül a közönséggel szavaztatta meg, hogy melyik változat legyen a befutó. RG a szöszit részesítette volna előnyben, ám pechjére a vörös nyerte meg a versenyt mégpedig 19576 szavazattal. A fekete 12838, a barna 5574, a szőke pedig 5436 szavazatot zsebelt be.

A Mass Effect 3 a BioWare korábbi nyilatkozatai szerint volumenét tekintve a második résszel lesz egyenértékű, s ezúttal nem készül hozzá semmiféle interaktív képregény, amiben az előző epizód(ok) kulcsfontosságú döntéseit hozhatják meg a sorozattal jövő márciusban ismerkedők.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)