Hirdetés

Mass Effect 3 - beindult a MetaCritic trollkodás

|

Az Egyesült Államokban már éjféltől kapható a Mass Effect 3, így a review-ek is érkeznek sorban.

Hirdetés

A nemzetközi értékelések igencsak kedvezőek, sőt a sajátunk is az - erről a linkre kattintva olvashattok

Ami viszont erősen ellentmond a rengeteg, jobbnál jobb profi értékelésnek, az a MetaCritic trollok tevékenysége nyomán kialakult felhasználói értékelés - a profik megkapták a játékot előre, így volt idejük értékelni, játszani vele: a felhasználóknak csak (amerikai idő szerint) ma hajnal óta, azaz maximum néhány órája lehet meg a játék, mégis az Xbox 360 verzió felhasználói pontátlaga 4.3, a PC-s verzióé 2.2, a PS3-as kiszerelésé 2.9, miközben a profik átlaga 93-94.

A PC-s értékelés egyébként néhány órával ezelőtt még 1.9 volt, a jelenlegi 2.2 mintegy 350 felhasználói értékelés átlaga. 

Én hiszek a profiknak, láttam a játékot, ismerem a saját értékelésünket - itt merül fel a kérdés, kinek az érdeke, hogy a felhasználók lehúzzák a játékot a Metacriticen: vajon egyszerű kivagyiság, összeesküvés vagy minden profi ekkorát tévedett?

Mit gondoltok erről? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)