Hirdetés

Mass Effect 3 - Datálódott az Omega megtisztítása

|

Kivételesen nem az Omega bűnözőktől hemzsegő mocskát kell eltakarítanunk, hanem a Cerberus erőit a Mass Effect 3 új DLC csomagjában.

Hirdetés

A BioWare egy percet sem pihen és mindenképpen szeretnék elégedetté varázsolni a Mass Effect 3 rajongóit, ezért a Leviathan és a Retaliation DLC-k mellett mér úton van egy nagyobb lélegzetvételű kiegészítés, az Omega is.

Tagadhatatlan, hogy eme helyszín sajátos bájjal rendelkezik, ami engem illet, a Mass Effect részek sztorija során itt szeretem a leginkább kalandozni. Legnagyobb örömünkre a BioWare minap bejelentette a Mass Effect 3: Omega DLC hivatalosnak tűnő megjelenési dátumát, ami november 27-ét jelent PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon (egy nappal később az európai PS3-on is), 15 dollárért illetve 1200 Microsoft pontért cserébe. Az Omega az egyjátékos módot hivatott erősíteni, a fejlesztők információi alapján az eddigi legmasszívabb tartalmi bővítés lesz a jussunk, melyben egy kis csapattal ki kell söpörnünk a Cerberus mocskát az Omega állomásról, ezzel segítve a hely úrnőjét, Ariát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)