Hirdetés

Mass Effect 3 - Dátumot kapott a Leviathan DLC

|

A Leviathan DLC megkapott már minden fontos információt, kivéve a pontos megjelenési dátumot. Most ez is pótlásra került!

Hirdetés

A Leviathan csomag egy újabb küldetéssel bővíti a Mass Effect 3 egyszemélyes kampányát, melynek köszönhetően tovább gazdagodik a játék alapvetően részletgazdag története. A galaxis egy sötét sarkába utazva kell versenyt futnunk az idővel, hogy fényt derítsünk a Reaperek egyik legféltettebb titkára, mely által akár az is kideríthető, hogy honnan származnak.

A Leviathan az előző kiegészítésekkel szemben nem ingyenes lesz, a PC-re, X360-ra és PS3-ra várható bónusz küldetésért 800 Microsoft pontot, avagy 10 dollárt kell kicsengetnünk. Hogy mikor? A BioWare bejelentése alapján augusztus 29-től.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)