Hirdetés

Mass Effect 3 - hamarosan te is kipróbálhatod

|

Nem kertelünk: nagyon várjuk már a harmadik részt, de a BioWare igyekszik enyhíteni az elvonási tüneteket. Hamarosan ugyanis jön a demo...

Hirdetés

 

Külön öröm, hogy nem hagynak minket kétségek között, egyjátékos demo, valamint egy multiplayer béta is kerül az asztalra, de további részleteket nem árultak el a játék hivatalos Twitter oldalán, ahonnan ez az infó is származik.

Csak annyit tudhattunk meg, hogy 2012 januárjában már kipróbálhatjuk Shepard nagy végjátékát, de arról nem esett szó, hogy milyen platformokon milyen időpontban érhetőek majd el a Mass Effect 3 bemutató verziók.

Annyi már biztos, hogy a PlayStation 3 tulajdonosok örülhetnek, ugyanis a Battlefield 3 dobozába kerül egy Online Pass a Mass Effect 3 bétájához (ahogy ez a fenti videóban látható is), de az ígéretek szerint Xbox 360-on és PC-n is várható hasonló akció. A játék megjelenése 2012 márciusában esedékes.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)