Hirdetés

Mass Effect 3 - hogyan is működik a Citadel DLC?

|

A Mass Effect 3 fejlesztőinek egy évbe telik, míg véglegesen lezárják a történetet, ennek köszönhetően most itt a Citadel DLC. De hogyan épül be a játékba?

Hirdetés

A Mass Effect 3 legújabb letölthető tartalma lehetővé teszi, hogy új területeket térképezzünk fel a már amúgy is végeláthatatlan űrben, illetve Shepard lehetőséget kap rá, hogy újra találkozzon a trilógia valamennyi karakterével. Azért gyűltünk most össze, hogy elmondjuk nektek, hogyan tudjátok ezt letölteni és aktiválni a játékon belül.

Talán Xbox 360 tulajdonosoknak lesz a legnehezebb dolguk, ugyanis 2 részben kell letölteniük majd a kívánt DLC-t. A „part 1” címkével ellátott fájlért kell majd fizetni, majd miután ez lejött a „part 2” már ingyenesen letölthető. PlayStation 3 és PC tulajdonosok számára aránylag magától értetődő a dolog. PS3-on a PlayStation Store-ban kutakodva azonnal ki fogja szúrni a keresgélők szemét a letöltés opciója, PC-sek pedig a megszokott Steam helyett az EA saját felületén, az Origin-en találják meg a DLC-t.

 

No, de térjünk a lényegre. Ahhoz, hogy aktiválni (játszani) tudd a DLC-t a következő lépéseket kell megtenned:
1: A DLC a Priority: The Citadel 2 küldetés után érhető el, tehát egy ez utáni mentést kell betölteni
2: A mentésnek még a Priority: Cerberus Headquarters előttinek kell lennie ahhoz, hogy működjön a tartalom
3: A Normandy bármelyik Shephard által használható terminálján el lehet majd érni egy e-mailt, amelyet Hackett admirális küldött, melynek címe: Priority: Citadel Shore Leave lesz. Innentől szabad a játék...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)