Hirdetés

Mass Effect 3 kontra Silent Hill: Downpour?

|

A Silent Hill: Downpour megjelenése már nem várat sokat magára, de ha beigazolódik a Konami balszerencsés döntése, akkor a rajongók nagy része átpártol egy sokkalta nagyobb és részletesebb riválishoz.

Hirdetés

Tavaly novemberben annyit közölt velünk nagy kegyesen a Konami, hogy 2012. márciusában végre visszatérhetünk Silent Hill-be Murphy Pendleton segítségével, aki szökött rabként próbál meg túlélni bármit, ami az útjába kerül. Az első jelek ellenére nem éppen kihalt várost a cseh beállítottságú Vatra Games fejlesztette tökélyre, s hogy mennyire végeztek jó iparosi munkát, az a Mass Effect 3 megjelenésének napján derül ki... Nem csalás, nem ámítás, a Konami és a Vatra március hatodikára tűzte ki a Silent Hill Downpour debütálását, ami barátok között is felér egy enyhébb öngyilkossági kísérlettel.



A Silent Hill sorozat sorban nyolcadik fejezete tehát PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra kíván kijönni március hatodikán, vajon a rajongók a Downpour-t vagy a Mass Effect 3-at választják inkább? Esetleg kis százalékban mindkettőt? A csak utóbbi lehetőségre rá sem merek kérdezni…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)