Hirdetés

Mass Effect 3 - megerősített DLC-k

|

Hétvégén mutatja be legújabb letölthető tartalmait a BioWare.

Hirdetés

Igen, hamarosan érkezik az Extended Cut-al kiszivárgott, új single-player DLC: a Leviathan - közölte a lázadó Reaper hangját kölcsönző színész, Anthony Skordi.

Szombaton, a San Diego-ban megrendezésre kerülő Comic-Conon készül bemutatni legújabb Mass Effect 3 DLC-jét a BioWare. Eközben a Microsoft hivatalos bloggere, Major Nelson közzétett egy listát a közeljövőben megjelenő Xbox Live tartalmakról, melyek között július 17-ei dátummal megtalálható a sokat emlegetett, ”Earth” névre keresztelt multiplayer kiegészítő, ami a Földön dúló csatákba enged bepillantást.

Természetesen rajongók egy kisebb csapata most is tovább kutakodott a fejlesztők háza táján és sikerült többet kideríteniük a multiplayer DLC kasztjairól:

  • Fury: "A Fury egységek implantokat használnak biotikus képességeik növelésére és gyorsaságuk segíti őket abban, hogy a lehető legkönnyebben vegyék be, illetve hagyják el a csatateret."
  • Destroyer: "A Destroyer T5-V páncélja mech-szerű védelmet ad ezeknek az erős, de lassú katonáknak. Ők a front vonalon masírozva, nehéz fegyverekkel felszerelve szállnak harcba."
  • Demolisher: "A Demolisher gránátokat használ, ezzel terrorizálva az ellenséget. Képesek lőszer utánpótlással és gránátokkal ellátni társaikat, az úgy nevezett "supply pylon" segítségével."
  • Paladin: "A Paladin egy erős, omni-pajzzsal hárítja a tüzet, ráadásul képes elsöprő támadásokat indítani, ha kibővíti azt cryo, vagy incindiery módosításokkal."
  • Shadow: "A Shadow beszivárgók szintén implantokat használnak, hogy drasztikusan növeljék rugalmasságukat, mellyel nagy előnyre tesznek szert. A monomolekuláris pengéjük pedig hatásos fegyver, közelről és fedezékből egyaránt."
  • Slayer: "A Slayer-ek erőssége magas szintű mozgás-koordinációjukban rejlik. Kardjukkal többel ellenfelet is sebezhetnek egyszerre és kitérési képességük nehéz célponttá teszi őket."

Úgy tűnik, ismét odateszi magát a BioWare és lesz miből válogatni. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)