Hirdetés

Mass Effect 3 - Shepard és a haverok

|

Gondolkodtatok már valaha azon, hogy milyen, amikor Shepard kikapcsolódik? Mi sem, de azért az alábbi, a Citadel DLC-hez kapcsolódó videó bemutat egyet s mást.

Hirdetés

Shepard parancsnokra leváltása előtt még vár egy utolsó nagy kaland, ami március ötödikén veszi kezdetét.

Mielőtt a BioWare csapata teljes mértékben a Mass Effect széria jövőjére koncentrálna, befejezésképp túrázni küldik a sorozat főszereplőjét és barátait a Mass Effect 3 utolsó DLC-jében, a Citadelben. Mikor Shepard épp lazítani akarna, katonák törnek rá, így egy érzelmekkel és persze akcióval teli utazásban vehet részt hűséges társaival. A körülbelül 15 euróba (vagy 1200 MS Pontba) kerülő letölthető csomag a fejlesztők igérete szerint jópár könnycseppet kicsal majd a szemünkből, majd meglátjuk, igazat mondtak-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)