Hirdetés

Mass Effect 3 - Shepard mindenképpen visszatér

|

Shepard parancsnok biztosan visszaköltözik képernyőinkre a Mass Effect harmadik epizódjában, amennyiben életfunkció zavartalanul szuperálnak a Mass Effect 2 záróakkordjait követően.

Hirdetés

Casey Hudson összegezte a galaktikus szerepjátékkal kapcsolatosan leggyakrabban előforduló kérdéseket az IGN gondozta BioWare blogban. Rendszerint az öngyilkossággal egyenértékű küldetésre vonatkozóan zargatják a fejlesztőket, valamint sokan kíváncsiak, hogy a Mass Effect 2-ben sorozatosan elhibázott döntések következtében jobblétre szenderült Shepard parancsnok miképpen illeszkedik majd a harmadik, befejező epizódhoz.

Casey Hudson mindenkit megnyugtatott nyilatkozatával, miszerint a Mass Effect 3 karaktertengerében helyet biztosítottak Shepard számára, azonban kizárólag abban az esetben folytathatjuk megszeretett főszereplőnkkel a kalandokat, amennyiben átvészeljük a Mass Effect 2 viszontagságait, vérfürdőjét. Ellenkező esetben egy számunkra teljesen ismeretlen Shepard parancsnokkal játszhatunk tovább, amolyan igazi tömegtermékkel egyéni jellemzők abszolúte hiányában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)