Hirdetés

Mass Effect 3 - Shepard utolsó kalandja

|

Bármi is legyen a Mass Effect 3 vége, Shepard parancsnokkal többé nem találkozunk.

Hirdetés

A BioWare már a Mass Effect 2007-es megjelenése környékén hangoztatta, hogy trilógiát tervez, jövő márciusban pedig bezárul a kör, Shepard parancsnok és legénysége a végső ütközetre készül a Reaperekkel, amihez annyi szövetségest kell szereznie, amennyi csak lehetséges.



Hogy pontosan miként ér véget a történet a Mass Effect 3-ban, nem tudjuk (szívből reméljük, hogy nem lövi le a poént egyetlen szószátyár fejlesztő sem), az viszont már nem titok, hogy ha rosszul keverjük a lapokat, Shepard nem csupán otthagyja a fogát, hanem még az inváziónak sem sikerül gátat szabnia.



A trilógia tehát lezárul, az univerzum viszont továbbél a BioWare elképzelései szerint. Dr. Ray Muzyka elárulta, a Mass Effect 3 nem csupán Shepard történetének vet véget, hanem lehetőséget biztosít új játékosok bekapcsolódására, illetve egy új kezdetet is jelent. Shepard parancsnoknak viszont már nem jut hely az ezután következő játékokban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)