Hirdetés

Mass Effect 3 - újabb hivatalos bejelentések

|

Hamarosan érkezik a Leviathan DLC és a Firefight Weapons Pack.

Hirdetés

Ahogyan azt egy korábbi Twitter posztból sejteni lehetett, nagy bejelentésekkel készült a BioWare. Ismét a Mass Effect 3 rajongói örülhetnek, ugyanis a Wii U-s változat mellett megerősítették a Director’s Cut-tal kiszivárgott Leviathan DLC-t, továbbá egy másik single-player kiegészítő, a Firefight Weapons Pack érkezéséről is beszámoltak.

A Leviathan egy újabb kampány-küldetéssel gazdagítja majd a Mass Effect 3 történetét, melyben az galaxis egy sötét sarkába utazva futhatunk versenyt az idővel, hogy fölfedjük a Reaperek legféltettebb titkát és az eredetüket övező rejtélyt, míg a Firefight Weapons Pack, ahogy neve is mutatja, pár extra fegyverrel bővíti az egyjátékos-mód, amúgy sem szűkös arzenálját. Az utóbbi augusztus 7-től lesz elérhető, azonban a Leviathan még nem kapott pontos dátumot, így erről csak találgathatunk.

Egy dolog biztos: véget ért az ingyenes DLC-k korszaka, hiszen az új felszerelés 2 dollárba kerül majd, a bónuszküldetést pedig várhatólag 10 dollárért (800 Microsoft pontért) szerezhetjük be PC-n, Xbox 360-on és PS3-on egyaránt.

Végezetül az alábbi videóban megtekinthetitek a producer, Mike Gamble ismertetőjét és a Leviathan hivatalos trailer-ét, mely bővebb bepillantást enged a DLC sztorijába. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)