Hirdetés

Mass Effect 4 - PC-re és a jelenlegi generációra koncentrál a BioWare

|

Az N7 Day alkalmából a BioWare tartott egy kerekasztal beszélgetést a Mass Effect 4-ről és megosztott számos új részletet, valamint koncepciós rajzot az érdeklődőkkel.

Hirdetés

A BioWare amerikai és montreali csapata számos újdonságról rántotta le a leplet és persze pár friss koncepciórajzot is kidobtak.

A Mass Effect 4-ben rengeteg új fajjal találkozhatunk és számos helyszínen fordulhatunk meg: lesznek sötétebb és veszélyesebb területek, de olyanok is, ahol nem kell minden esetben harcra számítanunk. A BioWare szerint a játék inkább a trilógia szellemi utódja lesz, mintsem a folytatása, ezért nem is hivatkoznak rá negyedik részként, viszont biztosítottak minket róla, hogy ez lesz a legnagyobb Mass Effect játék, amit valaha is készítettek. Elárulták, hogy a környezet szkennelésének új módjával ráadásul nagyobb hasznát vesszük majd a visszatérő Mako járműnek is.

A BioWare azt mondta, hogy az új Mass Effect játékkal az a céljuk, hogy a felfedezésre fókuszáljunk kapcsolatok létrehozásával, konfliktusokban való részvétellel és fejlövésekkel: ahogyan a korábbi epizódokban, úgy itt is következményei lesznek a döntéseinknek és cselekedeteinknek, amit nemcsak a világon, de a csapatunkon belül is érezni fogunk. A Frostbite grafikus motorral készült projektet nem erősítették meg a múltgenerációs konzolokra, ugyanis a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokra fókuszálnak, de azt sem mondták, hogy nem fogják kiadni ezekre a platformokra.

Megjelenési dátumot továbbra sem hallhattunk. Várjátok már a következő részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)