Hirdetés

Mass Effect 4 - már játszható állapotban?

|

Egy kicsit nem figyelünk oda, és máris van egy játszható Mass Effect folytatás? A BioWare egyik munkatársa szerint remek élmény játszani vele. Köszönjük, mi is szeretnénk.

Hirdetés

Egyelőre nagyon keveset tudunk a BioWare sokat kapott, de mégis kultikus sorozatának folytatásáról. A Mass Effect 4 munkacímen futó projekt kapcsán láttunk már érdekes képeket, volt szó Shepard történetének kérdéseiről, és persze már az elején kikötötték, hogy az új játékosok is imádni fogják.

Ezt még nem tudjuk, de az biztos, hogy van már olyan fickó, aki imádja. A BioWare Edmonton és Montreal vezető menedzsere, Aaryn Flynn Twitteren osztotta meg rövid élménybeszámolóját a Mass Effect 4 kapcsán:

Tehát van már játszható verzió ezek szerint, ami egyszerre szép, újszerű és szórakoztató. És még egyszer mondom: játszható. Ezért talán bízhatunk benne, hogy hamarosan mutatnak valami apró részletet, dobnak morzsát az éhezőknek. A 2009-ben alapított BioWare Montreal keze alatt formálódó részt sok rajongó epekedve várja, de valószínűleg csak a Dragon Age: Inquisition megjelenése (2014 harmadik negyedévében remélhető, bár még ez sem annyira biztos) után kapunk az arcunkba pár konkrétumot a Mass Effect 4-et illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)