Hirdetés

Mass Effect 4 - Előzményt szeretnénk vagy folytatást?

|

A BioWare már elkezdte a következő Mass Effect epizód munkálatait, azonban Casey Hudson továbbra is a közösség igényeit méri fel.

Hirdetés

A Mass Effect 3 rajongói megoszlanak a befejezéssel kapcsolatban. Sokan amellett kardoskodnak, hogy a BioWare jobban is lezárhatta volna a történetet, mások pedig amellett érvelnek, hogy remek befejezés született és csupán kicsit gondolkodni kell, de az kétségtelen, hogy a Mass Effect 3 minden idők egyik legnagyobb hősének, Shepard eposzát zárja le.

A BioWare saját bevallása szerint Shepard története ezzel egyszer s mindenkorra véget ért, a soron következő Mass Effect epizód már egy teljesen új hőst fog a középpontba állítani. No de mikor játszódik majd? Erre a kérdésre vár tőlünk választ Casey Hudson, a Mass Effect mindenese. Twitteren keresztül szomjazza a rajongók visszajelzéseit, hogy a már meglévő Mass Effect trilógia előtt vagy után játszódjanak a következő fejezet eseményei?

A Mass Effect 4 - vagy akárhogy is hívják majd - alatt bár a FrostBite 2 motor fog duruzsolni, a fejlesztést végző BioWare Montreal stúdió feje, Yanick Roy elárulta, hogy hűek maradnak a trilógia szellemiségéhez és nem fognak eltérő stílusú produktumot alkotni, maradnak a jól bevált receptnél.

A kérdés tehát adott: ti a Mass Effect trilógia előtt vagy után kalandoznátok szívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)