Hirdetés

Mass Effect 4 - készülget az új rész, képekben mesélnek a fejlesztők

|

Tegnap november 7-e volt, ami ugye N7 és ennek örömére nagyon érdekes képeket osztottak meg velünk a BioWare fejlesztői a Mass Effect új részével kapcsolatban.

Hirdetés

A Mass Effect 4-ről már sok pletykát hallottunk és biztosra vehetjük, hogy készülget, ami a rajongóknak már önmagában is bőven elég információ.

Egyelőre a Mass Effect 4 megjelenési dátumáról, vagy konkrét játékmenetéről nem mondott semmi a stúdió, de az N7-et úgy ünnepelték meg, hogy több BioWare-es fejlesztő is képeket posztolt Twitterre a fejlesztés jelenlegi állásáról. Karakterek, koncepciós rajzok, környezet, sőt, úgy néz ki, hogy valaki már játszik is. Ezek mindenképpen bizalomgerjesztő dolgok, ráadásul a képek egy kis történetet is elmesélnek, úgyhogy van minek örülni.

"A Mass Effect új fejezete már a küszöbön van!!"

"...új karakterekkel, akikbe beleszerethetünk..."

 

"...új ellenségekkel, akikkel megküzdetünk..."

"... és új világokkal, amiket felfedezhetünk."

Ti várjátok már az új kalandot? Ti milyen történetet szeretnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)