Hirdetés

Az első kép a Mass Effect 4-ről

|

Yanick Roy, a BioWare egyik fejlesztője megosztotta velünk a Mass Effect 4 legelső látnivalóját.

Hirdetés

Az E3 nagy forgatagában el is felejtettük, hogy a BioWare műhelyében nem csupán a Dragon Age 3: Inqusition fejlesztése folyik gőzerővel, de készítik a sajtó által csak Mass Effect 4-nek titulált következő Mass Effect epizódot is. Utóbbiról már fotóval is szolgálhatunk.

Ismét a NeoGAF sasszemű fórumozói voltak résen, amikor lefényképezték a Mass Effect 4 egyik fejlesztőjének Twitter bejegyzését. A BioWare kötelékébe tartozó Yanick Roy ugyanis egy képet mutatott a rajongóknak, amelyen állítólag a soron következő Mass Effect fejezet dizájn-dokumentumait láthatjuk.

Izgalmas, sokat mondó kép, nem? Sajnálatos módon Yanick arról nem tett említést, hogy mégis mi áll pontosan a vaskos mappában, hogyan is tervezik a Mass Effect 4-et, de azt megemlítette, hogy a Dragon Age III: Inquisition csapatától sokat tanultak. Ti mit látnátok szívesen az újabb, Frostbite 3 engine által hajtott Mass Effectben? Esetleg a Mass Effect 3 előzményeit? Folytatását? Egy sandbox címet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)