Hirdetés

Mass Effect - 80%-os leárazás a hétvégére

|

Hihetetlen árengedménynek lehetünk tanúi ezen hét végéig.

Hirdetés

A GoGamer honlapján most mindössze 9.99 dollárért lehet megvásárolni a hatalmas, fantasztikus, őrülten jó akció-kalandjátékot, a Mass Effect -et. Nem véletlenül áradozok róla, hiszen aki játszott vele, az tudja, mekkora jóságot bocsátott ránk a BioWare. A játék rövid idő alatt hatalmas elismerésnek örvendhetett, s már készül a Mass Effect 2 is.

Az egyik legnagyobb internetes áruház ajánlata szerint 40 dollár helyett most ennek 20% százalékáért, azaz 9.99 dollárért szerezhetjük be, 24 órás házhozszállítással. Az oldalon találunk egy számlálót is, mely amerikai idő szerint számol, s jelen pillanatban 63 óránk áll rendelkezésre, ami nagyjából két és fél nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)