Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - sok mindent javít a holnapi patch, de ez csak a kezdet

|

A játék 1.05-ös frissítése megnöveli az inventory méretét, balanszolja az egy- és többjátékos módot, és javít az arcmozgásokon is. A BioWare még többet ígér.

Hirdetés

Miután a játékosok és a kritikusok hangosan a BioWare tudtára adták, mennyi minden nincs rendben a Mass Effect: Andromedában, a csapat összekapta magát. Bár van, amin így utólag már nem tudnak változtatni, azért megteszik, amit lehet.

Április 6-án, azaz holnap élesedik az 1.05-ös patch, ami több égető hibát orvosol. Nagyobb inventoryval gazdálkodhatunk, javul a matchmaking, át lehet majd ugrani a galaxistérképen a robotpilótás részeket, olcsóbbak lesznek a remnant decryption keyek, változtatnak a történetszálak és a kapcsolatok felépítésén, javítják az arcmozgást és a szöveg szájra illesztését, és szebbek lesznek a szemek is. 

A következő két hónapban tervezik még a karakterkészítő lehetőségeinek bővítését, az animációk további fejlesztését, bővítik Scott Ryder férfiakkal való románcának lehetőségeit, és állítgatják a Hainly Abramsszel folytatott beszélgetéseket. Az ígéretekről és változásokról itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)