Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - a fejlesztők tisztáztak néhány apróbb részletet

|

A Mass Effect Andromeda kreatív rendezője válaszolgatott a rajongók kérdésére Twitteren, így fény derült néhány olyan részletre is, ami eddig homályos volt a számunkra.

Hirdetés

A BioWare elhalmozott minket a hétvégén mindenfajta jóval a Mass Effect: Andromeda kapcsán. Végre láthattuk az első igazi gameplay videót (ráadásul 4K-ban) és megismerkedhettünk az otthonunkként szolgáló űrállomással is. Szerencsére a stúdió munkatársai folyamatosan aktívak Twitteren is, így sorra kapjuk az információkat. 

A Mass Effect: Andromeda kreatív rendezője, Mac Walters ismét tisztázott néhány kérdést Twitteren. Legelőször is valaki arra volt kíváncsi, hogy minden románc elérhető lesz-e attól függetlenül, hogy mi a főhős neme? A fejlesztő szerint a romantikus opciók nagyban függnek attól, hogy Scottot vagy Sarát irányítjuk, de lesznek biszexuális karakterek: 

Sokan kíváncsiak voltak a Ryder-tesók édesapjára is. Walters szerint az első trailerben feltűnt Ryder apuka nem gonosz, azonban ha megkérdeznénk erről a gyerekeit, akkor valószínűleg azt mondanák, hogy időnként antagonisztikus. 

Végül, de nem utolsó sorban fény derült arra is, hogy aki Krogan-stílusban szeretné gyepálni közelről az ellent, az minden eddiginél eredményesebben teheti ezt, ugyanis fejleszthető lesz a közelharci támadás: 

A Mass Effect: Andromeda 2017 tavaszán várható a főbb platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)