Hirdetés

Mass Effect Andromeda - így néz ki 4K-ban

|

Ha szeretnétek gyönyörködni benne, hogy a Mass Effect Andromeda miképpen fest 4K-ban, akkor a BioWare varázslatos képei pont kapóra fognak jönni. Ráadásul valamire készülnek is az N7 Nap alkalmával a fejlesztők.

Hirdetés

A PlayStation Meeting legnagyobb dobása a PlayStation 4 Pro bejelentése mellett egyértelműen a Mass Effect Andromeda gameplay volt, amely inkább a látványra ment rá, mintsem a játékmechanikák bemutatására, de így is megemelte a pulzusunkat. 

Bár újabb videóval egyelőre nem jelentkezett a BioWare, azonban mutatott öt darab 4K-s látnivalót a Mass Effect: Andromeda játékmenetéből, amelyek akár háttérképnek is tökéletesek. Íme: 

A fejlesztők a hivatalos Mass Effect Twitteren arra is felhívták a figyelmünket, hogy valamire nagyon készülnek a november 7-én esedékes N7 Nap alkalmából, ugyanis egy tweet szerint az Andromédába való utazás azon a napon veszi majd kezdetét: 

Nagyon reménykedünk egy megjelenési dátum bejelentésben, de egy videót minimum kapunk. Még kb. 2 hónap, nem kell már sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)