Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - elérhető az első multiplayer küldetés

|

Máris kipróbálhatjátok az első Apex küldetést a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjában.

Hirdetés

Hosszas várakozás után végre megjelent a Mass Effect: Andromeda és habár erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire sikerült jól, azért általában véve elmondható, hogy a korábbi epizódok rajongói jól szórakozhatnak majd az Androméda galaxis felfedezése közben. Eddig még inkább csak a single player tartalmat nyüstölhették a játékosok, de most végre befutott az első Apex küldetés.

Ezeknek a küldetéseknek az a lényege, hogy egy elitosztagot alakítva a haverokkal együtt hajthatunk végre küldetéseket. Természetesen új karakterek és fegyverek közül is választhatunk, melyekhez most csatlakozott a Krogan Gladiator is.

Az első ilyen küldetés, a Drack's Missing Scouts mostantól egészen március 27-ig elérhető lesz, szóval mindenképpen érdemes lecsapni rá, ha szeretitek a kooperatív mókát.

Nektek hogy tetszik a Mass Effect: Andromeda?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)