Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ezért nem számít a Mass Effect 3 vége

|

A Mass Effect: Andromeda sztorijának javarészt semmi köze nem lesz a korábbi trilógiához - most megtudtuk, hogyan magyarázza ezt meg a BioWare.

Hirdetés

A Mass Effect sorozat minden része a távoli jövőben, a 2100-as évek végefelé játszódik. Az Andromeda még tovább megy. 

A Mass Effect 2 2185-ben ér véget, egy évvel később érkeznek meg a Reaperek a Tejútra. Mint azt az Andromeda Initiative honlapjáról megtudtuk, '85-ben indul el több hajó az Androméda-rendszerbe, az egyik fedélzetén mások mellett a főszereplővel. 600 évet utaztak lefagyasztva, úgyhogy nem értesültek a Reaper invázióról, és mivel 600 év sok idő, mikor felébrednek, már nem kell törődniük azzal, mi a helyzet hazájukban. Az Andromeda sztorija rövid matekozás után úgy tűnik, valahol 2785 környékén játszódhat. Most már ezt is tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)