Hirdetés

Leépítették a BioWare Montreal csapatát, jegelték a Mass Effect folytatást

|

Nem nagyon jó hír a Mass Effect rajongóinak, hogy az Andromeda fejlesztéséért felelős csapatot szétosztották, és a következő rész fejlesztését szüneteltetik.

Hirdetés

A hányattatott sorsú Mass Effect: Andromeda után a széria rajongói kicsit tanácstalanul várták a híreket a folytatás kapcsán. A hír az, hogy nincs hír, és nem is lesz jó sokáig. Az EA behúzta a féket a sorozaton.

Négy, a csapathoz közel álló forrás szerint a BioWare Montreal stúdiót egy támogató stúdióvá alakították, akik a jövőben az Andromeda multijának fejlesztésén és tartalmi csomagjain fognak dolgozni. Múlt hónapban a csapat embereinek egy részét átküldték az EA Motive stúdiójához, ahol segítenek a Star Wars Battlefront II fejlesztésén.

A Montreal maradéka egy új projekten, a Dylan kódnéven futó címen fognak dolgozni. Ennek a játéknak a bemutatása valószínűleg az E3-on lesz esedékes. Az Electronic Arts kiadott egy hivatalos közleményt a hírek kapcsán, de semmi konkrétumot nem kaptunk tőlük azon kívül, amit már a források is elárultak.

A Mass Effect: Andromeda volt az első nagy projektje a BioWare Montrealnak, akik korábban a Mass Effect 2 és háromhoz készítettek letölthető tartalmakat. A BioWare másik két stúdiója, az Austin és Edmonton is segédkeztek a fejlesztésben, de a projekt fejesei Montrealban voltak. A BioWare Emonton felelt egyébként a korábbi trilógiáért.

Az Andromeda meglehetősen vegyes fogadtatást kapott. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)