Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - van, aki bizakodik a széria jövőjét illetően

|

A Mass Effect: Andromeda a multiplayert leszámítva magára maradt, a fejlesztők többsége már más projekteken - vagy épp más stúdiónál - dolgozik, azonban a széria egyik első számú embere még nem mondott le arról, hogy tovább bővüljön a franchise.

Hirdetés

Az 1.10-es update volt a legutolsó, amely támogatta a botrányosan indult, majd mára kikalapált Mass Effect: Andromeda egyjátékos kampányát, innentől kezdve csak a multiplayerrel foglalkoznak majd és a sztori megválaszolatlan kérdéseit regények és képregények árulják el - jelentette be nemrég a BioWare. 

Hirdetés

Hiába azonban a széria megtépázott becsülete, még nem mindenki mondott le róla. A stúdió nemrég visszatért vezérigazgatója, Casey Hudson - aki a Mass Effect trilógia rendezője volt - nem veszítette el a franchise-ba vetett hitét, sőt Twitteren igyekezett reményt adni a rajongóknak egy félreérthetetlen üzenettel. Egy felhasználó ugyanis igyekezett megnyugtatni a másikat, hogy Casey hazatérésével biztosan nem most hallottunk utoljára a Mass Effectről, mire az említett fejlesztő azt mondta, hogy túlságosan is szereti ezt a sorozatot ahhoz, hogy ne dolgozzon rajta újra a jövőben és megköszönte a rajongók támogatását: 

Nyilván a Mass Effect jövőjéről nem Casey Hudson dönt, hanem az Electronic Arts (pláne most, hogy az Andromedán dolgozó montreali csapat a korábbi formájában megszűnt létezni), de valahogy mégis egy pislákoló lángot jelent a sötétben azt hallani a BioWare vezérigazgatójától, hogy nincs minden veszve. Ti hogy képzelitek el a széria folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)