Hirdetés

Mass Effect Andromeda - a cosplayerekre is gondol a BioWare

|

A BioWare kiadott három nagy felbontású képcsomagot, mindegyik a Mass Effect: Andromeda egyik karakterének modelljét tartalmazzák minden lehetséges szögből, így a cosplayerek már most elkezdhetnek készülni például a PlayIT-re.

Hirdetés

Izgatottan várjuk, hogy a naptár végre március 23-at mutasson és megérkezzen a Mass Effect Andromeda, de az kicsit még odébb van, így van idő elütni az időt, például a karakterek tanulmányozásával. 

A BioWare ugyanis letölthetővé tette három csapattársunk, Cora Harper, Liam Kosta és Peebee magas felbontású, részletesen kidolgozott karaktermodelljét, mivel elmondásuk szerint a Mass Effect közösségben rengeteg a tehetséges művész (cosplayerek, illusztrátorok, fotósok stb.), akiknek talán jól jöhet a hivatalos segítség az alkotáshoz. A PDF-ek pedig valóban mindent megmutatnak, amire szükség lehet: a szereplők ruháját minden irányból, a karakter arcát közelről, a textúrát, anyagot és színt érintő információkat, ráadásul Peebee esetében a Sidewinder névre hallgató revolverét is megcsodálhatjuk. Íme egy kis ízelítő: 

A Mass Effect: Andromeda megjelenés március 23-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)