Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - eddig bírta a védelem

|

Két hét kellett ahhoz, hogy a Denuvo megint elhasaljon - pedig a csapat a korábbi feltörések után azt ígérte, javít az eljáráson.

Hirdetés

Érdekes, hogy a februári For Honor és Sniper Elite 4, valamint a márciusi Ghost Recon: Wildlands és Nier Automata esetében egyelőre nem sikerült kikerülni a Denuvót, a 14 nappal ezelőtt megjelent Mass Effect: Andromedához ma megjelent a CPY-féle crack. 

Elgondolkodtató, hogy az év eddigi nagy, denuvós játékai közül csak ezt és a Resident Evil VII-et sikerült megfektetni. Vajon a Denuvo egy korábbi változatát használták, vagy a piszkálásvédelmi eljárás készítői különböző szintű védelmet kínálnak annak függvényében, hogy az ügyfél meddig szeretné védeni játékát? Vajon ha az Andromedát sikerült feltörni, a többi is meglesz hamarosan?

Mi azért ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ha vásárlás előtt ki akarjátok próbálni PC-n a játékot, éljetek az Origin Access kínálta lehetőséggel; egy hónapra kb. 1300 forintot kell fizetni, és a 10 órán át játszható Andromeda mellett rengeteg más játék is található a kínálatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)