Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - készüljetek a Day 1 patchre

|

Megtudtuk, hogy mennyi helyet kell majd csinálnunk az egyébként meglehetősen méretesre nőtt űrkalandnak, emellett pedig egy első nap érkező javításról is szó esett.

Hirdetés

Hetekre vagyunk a Mass Effect: Andromeda megjelenésétől, ami a BioWare szerint az eddigi legnagyobb játékuk lesz. A napokban megjelent PC-s gépigény ezt támasztja alá, hiszen PC-n egy laza 55 GB-ot foglal el a játék, de most azt is meg tudtuk, hogy konzolokon mennyi helyet foglal el egy egész galaxis.

Pénteken ugye végre elkészült és aranylemezre került a játék, viszont Ian Frazier vezető dizájner most elárulta, hogy a csapat még nem fejezte be a munkát, ugyanis rögtön egy javítással ünnepelhetjük majd a megjelenést, habár ha minden igaz, a patch már a játék piacra kerülése előtt elkészül.

A BioWare a játék méretéről azt nyilatkozta, hogy mind a PlayStation 4-en, mind pedig az Xbox One-on valahol 45 és 60 gigabájt közötti helyre lesz szükségünk, szóval érdemes lehet erre előre felkészülni. A Mass Effect: Andromeda megjelenés március 23-án várható Európában PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)